Post by sandvalredehua on Feb 24, 2022 11:29:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Best Fiends - Match 3 Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Best Fiends - Match 3 Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ресурс за генериране на кодове ▞▞▞
▞▞▞ Best Fiends - Match 3 Puzzles 2022 version ▞▞▞
Това е забавна игра, но след като стигнете до определено ниво, са необходими 20 опита или повече, за да победите ниво. Проблемът ми е с рекламите. За да получите ключове, жълти неща или допълнителен завой, трябва да гледате реклами, 2 пъти на всеки 10 минути и още една на всеки 20 или 30 минути. Рекламите замръзват и не отброяват, те просто остават замразени на екрана ми и X не работи.Единственият начин да продължите е да напуснете играта за известно време и след това да се върнете.
уникална
ГОТИНО 😀
Наистина се пристрастих към тази игра в началото, когато чух радиоводещ да говори за нея, но сега не толкова. Все още го играя много, но след толкова много актуализации предполагам, че можете да ги наречете, че е малко гадно, ако трябва да бъда честен. те промениха VIP на неограничен живот, единственият начин да получите стилове на дяволите е да платите за това, рядко получавате опцията да гледате видео, за да получите няколко допълнителни хода, за да не загубите напредъка си. Промени се много, откакто за първи път започнах да играя и също не към по-добро. 🙄
Вероятно най-лошото обслужване на клиенти, което съм имал. Приложението непрекъснато не успява да добави моите покупки към играта и след това те кара да скачаш през обръчи и да изпращаш множество копия на разписки, преди да ти дадат това, за което си платил.
Family Mysteries 3: Criminal Mindset Macera Oyunları rrzr
Играта ми изведнъж спря и се появи прозорец за актуализация. Когато натиснах актуализиране, отиде в приложението, но не се показа бутон за актуализиране. Току-що казах да играя..не мога да играя, защото просто ме кара да се въртя в кръг...
Казва, че е необходима актуализация в играта. Отидете в GooglePlay - само опциите са Play и Uninstall. Не мога да намеря актуализация, така че не може да се играе. Кръговете на технологиите..... След обикаляне 3 ПЪТИ най-накрая може да се актуализира
Тази игра просто вече не е забавна, тя е по-разочароваща от всичко. Отнема около 30-40 пъти, за да победите едно ниво, което затруднява спечелването на различните състезания. Те вече не ви дават нови изверги или нови стилове на злодеи, като отварят кутиите с ключове, вие ги получавате само сега от състезания. Освен това можехте да получите злато на епичните чудовища, сега трябва да платите $29,99 за тях, което е отвъд смешно. Играх това известно време, за да е жалко. Деинсталиране.
Винаги съм обичал тази игра. Предизвикателство е да преминете през всяко ниво, без да купувате никакво „злато“.
Обичайте играта! Обсебен всъщност НО просто прекъсва произволно и след това губя свободните си движения и всичко останало.
Наистина забавна игра играх я деинсталирана и преинсталирана 6-7 пъти, хаха. Това е чудесен начин да се отпуснете, като същевременно поддържате мозъка си трениран. Забавление за всеки 1.
Изключително приятна игра
6г.я играя
Best Fiends - Match 3 Puzzles Nezahtjevne igre ify
Не успях да актуализирам, защото изисква от мен да изтривам приложения, които използвам редовно. И не ми позволява да играя без актуализация.
Обичам да играя тази игра. Спрях за малко и се върнах, но сега забелязвам, че след като една игра е спечелена и 9-те кутии се появяват, за да се отворят, няма начин да се върна към играта. Имам 47 ключа и не искам да ги използвам всички. Преди имаше опции в долната част, клавиш X заедно с информационен ключ отгоре. Сега нищо, трябва буквално да напусна играта в ред и да се върна, за да мога да изляза от фазата на кутиите. Ще му дам 5 звезди, ако и когато забележа някои промени за сега 3.
Забавно
Играх от 2016 г., но чрез различни актуализации на играта и дълги периоди на бездействие многократно съм губил постижения, герои и съм бил върнат нива. През годините играта се е развила по такъв начин, че има повече реклами за харчене на пари. Предизвикателствата постепенно стават по-трудни за изпълнение в определените им времеви рамки. Това идва от някой, който би играл всеки възможен шанс за 8-часов ден. Като цяло много разочароващо развитие на играта.
Обичам играта, много пристрастяваща, но откакто я инсталирах, получавам реклами за избор на реклами на заключения екран. НЕ Е ГОТИНО!! Това е в нарушение на услугите на Google Play. „Те гласи, че рекламите на заключения екран не са разрешени, освен ако заявената цел на това приложение не е свързана със заключения екран“ Харесвам играта, но в резултат деинсталирам. Това трябва да се поправи! Ето защо те получиха 2 от 5 звезди.
Като играта, но като всички тях... сега получавате злато, но не можете да преминете нива с дни. Стана разочароващо. Освен това вече не можете да постигнете спечелване на нито едно от предизвикателствата, защото сте „заседнали“ на една и съща дъска толкова много пъти. Предстои изтриване на тази игра. Освен това да се налага да деинсталирате това за всяка актуализация става наистина отвратително... и да спрете всички изскачащи прозорци! Особено по средата на ниво, на което играем!
Играта е страхотна. Иска ми се само да не ви се налага да правите покупки с истински пари, за да завършите определени куестове. Не всеки може да направи това.
Това е забавна игра, но замръзването и в средата на играта замръзва и губите всички точки, които сте имали. Вече не става забавно като си мислите, че е време да намерите игра без реклами
Супер забавление
Обичам тази игра, НО тя ме моли да актуализирам само за да ме отведе до магазина за приложения и вместо да актуализира бутонът казва игра. Сега просто ме пренася напред-назад между тези два екрана!
Тъй като стигнах до по-високи нива, става почти невъзможно да напредвам, без да харча повече пари специално за получаване на златните кюлчета за добавяне на ходове. Взех си почивка, защото бях наистина разочарован от това, че бях заседнал на ниво в продължение на няколко дни, играх го много пъти и от забавна релаксираща игра премина в дразнеща и ядосваща. Ще опитам отново и ще видя дали актуализацията е подобрила проблемите
Обичам играта, единственият проблем е, когато отидете да вземете 2 допълнителни ключа, видеото няма да се възпроизвежда. Трябва да излезете от играта и да рестартирате играта. Надявам се скоро да се оправи или ще трябва да намеря друга игра. Но освен това много харесвам тази игра.
Наистина мразя, че ми прекъсва spotify по време на зареждане, защото харесвам играта. Определено ще се деинсталира, ако този проблем не бъде отстранен скоро.
Играта е много яка! 😉
😍😘😍😘
Това е добра и забавна игра за игра. Но аз съм на ниво 57 и не мога да запазя ключовете си и другите хора трябва да могат да запазват ключовете си, не е задължително играчите от по-високо ниво да могат да запазват ключовете си всеки играч трябва да може да запазват ключовете си на всяко ниво.👍 🌟🌟🌟🌟🌟.😤
Отлична игра
Наистина ми харесва тази игра. Иска ми се да имам няколко бонуса, но все пак е добра игра! Забавно!
Не карайте да изтриваме приложения за да обновите ,
Самата игра е фантастична...само липсващата звезда се дължи на разходите за спечелване на по-високи нива. Нямам нищо против да харча пари, за да играя тези игри...но изглежда, че цените на тази може да са малко по-ниски.
Харесвам играта, НО има много забавяния. Когато отваряте приложението, отварянето му отнема много време. По време на игра се забива за няколко секунди. Имам висок интернет пакет, така че знам, че не е моята wifi скорост. Освен това, това се случва навсякъде с различен wifi и моето собствено неограничено използване на данни. Поправете, че играта ще бъде перфектна!
Best Fiends - Match 3 Puzzles Diverse hml
Best Fiends - загадки 3 в ряд Казуальные sjyr
страхотна игра,много забавна и увлекателна
Започна някак забавно. Твърде много герои обаче и докато напредвате, нивата са #Designed2Fail.