Post by sandvalredehua on Feb 24, 2022 11:42:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja daugybę brangakmenių ▞▞▞
▞▞▞ Age of War 2022 version ▞▞▞
aš tytus. Aš tai daug žaidžiau, tai gerai, bet mums reikia daugiau dalykų. Tai ne taip, bet tai gerai. Jums naudinga būti konkurencingam. Bet tai nėra gerai. Eikite į 2 karo amžių, jei tai padarėte. Tai geras amžius of war 2 yra geras, bet ez į ez režimą.
„Google Play“ neleis man nusipirkti generolų paketo, 5 žvaigždučių, kai tai daroma
Man patinka šis žaidimas, bet jo kaina yra per didelė dlc, ir norėčiau, kad jie galėtų atsisiųsti „age of war 2“, nes tai geriausias iš 2 žaidimų.
Surinkęs 999999exp ir gali 63849270
Age of War Стратегии abfm
Tai geras žaidimas
Geras žaidimas gali būti su kuo nors kitu
Norėtųsi, kad jie pasiūlytų daugiau
AI turi nesąžiningą pranašumą. Jei atliksite matematiką, dirbtinis intelektas gaus dvigubai xp ir pinigų.
Tai lėtai atsisiunčiama ir mane erzina
Atsisiuntė jį dėl muzikos. Toks nostalgiškas. 10/10 žaidimas. Jaučiuosi atsipalaidavusi
Visada bus vienas geriausių žaidimų
Age of War Strategy romc
Aš negaliu žaisti šio žaidimo 99% jo užšąla ir aš negaliu žaisti
Draw Puzzle - Draw one part پزل cag
Perkant programoje, kai į spaudą pirkti nieko nedaro, tik atnaujina foną
Už pinigus modifikatoriai ir generolai rimtai mėgsta
Nauji žaidimo režimai kainuoja per daug, todėl iš tikrųjų gaunate tik tris skirtingus sunkumus. Smagu 20 minučių, kol įveiksi tris sunkumus.
Nesiruošia meluoti. Prieš tai visą laiką mokėjau už „Addicting Games“ skanėstus. Dabar tiesiog nuobodu. Vėl ir vėl tas pats.
Tai nuostabu, bet yra vienas dalykas, susijęs su įsilaužimo režimu, jei magija neįjungta.😁
Jaučiu, kad žmones gali įžeisti Hitlerio paveikslas, ypač jei jie yra žydai, nes tai gali juos labai įžeisti
Už generolų režimą turite sumokėti 8 dolerius.
Geras žaidimas, bet programos nekenčiu. Jei dingstate 10 sekundžių, tada jis paleidžiamas iš naujo, kodėl?
Age of War Strateške igre hiv
Labai nostalgiška ir sunku!
Laiko ir atminties švaistymas
Kurį laiką smagu.
Puikus laiko praleidimas, bet turėtumėte tai padaryti, kad ppl galėtų žaisti internete vienas prieš kitą.
Tai įdomus ir turi įdomią idėją, bet čia yra mano pagrindinė problema... Esant sunkesniems sunkumams, tai nėra sunkiau iš protingesnio AI, o sunkiau, nes atrodo, kad jūsų priešo vienetai turi daugiau HP ir žalos nei jūsų. Tai NĖRA geras būdas apsunkinti bet kurį žaidimą. Be to, kai turite galingiausius bokštelius, jums nereikės nieko daryti, o jūsų gynyba yra per didelė, kad jūsų priešai net nepraeitų. Tuo metu žaidimas praranda VISUS iššūkius.
Jo turi būti daugiau. Nes aš jį žaidžiau 1000 kartų ir man tai atsibosta, bet kitaip. Viskas gerai
Grojamam reikia daugiau etapų
Sutinku su jumis ir man tai gerai, bet kai aš sukuriu vienetą, jis tiesiog prieštarauja man, išskyrus tai, kad aš jį myliu.
Kai buvau mažas, visada žaisdavau šį žaidimo šedevrą
Kiekvieną kartą, kai gaunu savo 4-ąjį dvigubą bokštelį kariniame amžiuje dėl neįmanomo, jis atsilieka ir uždaro programą. Todėl žaidžiu tik kompiuterio versiją. Jau būčiau žaidęs generolų režimą, jei tai nebūtų prastos paslaugos.. ir tai ne mano internetas. su kitais žaidimais problemų neturiu
Nesenstanti klasika, aš pasiilgau šio žaidimo, o galimybė vėl žaisti mobiliajame telefone yra nuostabu. Taip, sunkesnis sunkumas apgauna, tačiau vis tiek smagu retkarčiais žaisti.