Post by sandvalredehua on Feb 24, 2022 11:54:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Survival ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Survival IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody zwiększają pieniądze ▞▞▞
▞▞▞ Magic Survival 2022 version ▞▞▞
Gra losowo spada poniżej 1 fps, przez co wychodzę z gry (a przebieg nawet nie zapisuje).
Nadal czekam na jakiekolwiek aktualizacje
Trudna gra
Jest to fajna gra z zabawną koncepcją, ale sterowanie sprawia, że wrażenia są nieprzyjemne. Sterowanie nie jest zbyt responsywne i powinna istnieć przynajmniej opcja wyboru czułości kursora. Czuje się sztywny i trudny do poruszania się ze względu na lepkie elementy sterujące. Musisz przesunąć palce na drugi koniec ekranu, aby zadziałało. To nie jest zabawne.
Gra byłaby w porządku na komputerze lub konsoli, ale joysticki z ekranem dotykowym, które istnieją wszędzie tam, gdzie naciśniesz, a jednocześnie zakrywają wrogów palcem… to okropny projekt. Może jest to jedna z najlepszych dostępnych opcji sterowania, ale nie zapewnia przyjemnych wrażeń z gry. Również mniej niepokojący problem, jest wiele błędów ortograficznych... Kreator "Baisic" >> Kreator "Baisic"
Bardzo trudno jest przetrwać do 40 minut i trudno zrozumieć, co robią pasywne ulepszenia, na przykład ilość magii. Ale ogólnie fajna gra.
Nie wiem, co się stało, ale udało mi się to zagrać przez jakieś 15 minut. Innego dnia. Teraz próbuję go otworzyć i zawiesza się podczas uruchamiania.
Przeddziwna gra. Ale oryginalna. Niestety mnie dość szybko znudziła.
Nie mogę przestać
GunboundM Strategi rill
Zabawna i wciągająca gra z prostą mechaniką, ale rutynowo napotykam usterkę, w której rozpoczęcie poziomu powoduje, że wejścia joysticka powodują opóźnienie i/lub całkowite zawieszenie, co skutkuje moją śmiercią w około 50-60% przypadków. Co więcej, tłumaczenia w tej grze są czasami trudne do zrozumienia na przedmiotach, zwłaszcza gdy tak wiele rzeczy jest wymienionych jako po prostu „magiczne”. Jeśli usterka joysticka zostałaby naprawiona, a tłumaczenia zostałyby nieco poprawione, byłaby to doskonała i przyjemna gra
Podobała mi się gra, ale to tylko wada, że kontrolowanie postaci palcem na ekranie oznacza, że jesteś ciągle atakowany przez wrogów, których nie widzisz, czy było oddzielne "pudełko z joystickiem", ten problem zostałby wyeliminowany.
Najlepsza gra telefoniczna w historii! Zwykle trzymam się wyłącznie darmowych treści w grach, ale chciałbym kupić dodatkowe rzeczy, ponieważ zdecydowanie wspierałbym tego programistę. Rozmawiałem z nim na forach dyskusyjnych. Jest bardzo miły i super mądry!
Zaskakująco strategiczne, uzależniające i frustrujące. Wspaniała gra.
Absolutnie uwielbiam koncepcję tej gry. Długo czekałem na taką grę i daleko mi do rozczarowania. Jedynym problemem jest to, że gra opóźnia się bardzo szybko, gdy naraz pojawia się tak wielu wrogów. Nie wiem, czy tylko mam ten problem, ale naprawdę byłbym wdzięczny, gdyby można to w jakiś sposób naprawić lub zoptymalizować.
Chciałbym, aby obracał ekran twojej gry i czynił ją o wiele bardziej niesamowitą, włożył trochę więcej magii, aby była o wiele bardziej niesamowita, proszę obróć ekran, aby było wspaniale, a dżojstik jest trochę dziwny, więc spróbuj naprawienie tego w następnej aktualizacji Oceniłbym to na 5 gwiazdek, ale musisz to naprawić, a więcej artefaktów byłoby niesamowitych pls obróć to ekran plsssss przeczytaj to
▷ Pobieranie Magic Bridge!: Endless Game dla PC 【BEZPłATNE ...
Uwielbiałem tę grę – dlaczego przestała działać? Opanowałem 5 lub 6 klas i teraz po wczytaniu po prostu wyświetla się czarny ekran.
Chciałbym dać 5 gwiazdek, ale problem polega na tym, że nie ma sposobu, aby wyłączyć muzykę. Ale gra jest niesamowita!
Wymuszone reklamy stale ograniczone w czasie progresja postaci, wydawanie pieniędzy wykładniczo skraca czas, w przeciwnym razie zdobycie 1 umiejętności zajmuje dosłownie godziny.
Gra idealna na pogranie sobie dłużej lub krócej jest bardzo dużo zawartości do identyfikacji tej samejmu czasem może się dułzyć rozgrywka
ostatnia aktualizacja była SUPER obciążająca mój telefon (Redmi Note 8 Pro), mimo że ten sam mecz w ogóle nie nagrzał mojego urządzenia. Zwykle oceniam tę grę na 4 gwiazdki, w końcu jest w fazie rozwoju, ale jest teraz na granicy niegrywalności
Magic Survival ง่ายๆ jlps
Świetny Rougelike
Gra pokazuje ekran ładowania, a następnie czarny ekran i nie działa, mam nadzieję, że ten błąd zostanie wkrótce naprawiony
Magic Survival Casual ggbz
dużo zabawy, zdecydowanie mój rodzaj gry. Niestety jest dość błędny i zawiesza się za każdym razem, gdy próbuję uruchomić grę. Mam nadzieję, że wkrótce zostanie to załatane!
Naprawdę kocham tę grę i kupiłem aktualizację, ponieważ jest taka fajna. Nie wiem, czy ostatnia łatka coś zepsuła, ale gra już się dla mnie nie uruchamia. Zmienię recenzję, gdy będę mógł ponownie w nią zagrać popraw to, to moja ulubiona gra.
Perełki. Musi grać dla każdego
Dobra gra, ale chciałbym trochę więcej wyjaśnień na temat działania niektórych umiejętności, a może nawet niektórych statystyk, abyśmy mogli zobaczyć, co jest korzystne. Czasami reklamy ożywienia nie działają, więc musisz zrezygnować
Szymon Radzewicz - Strona 66 - Spider's Web
Artificer: Science Of Magic. przygodówka, RPG, survival. Data wydania: TBA. Platformy: Switch. Producent: 100 Games, Psilocybe Games. Wydawca:.
Magic Survival Казуални wfkt
Może być fajnie. Wymuszona reklama pod koniec mojej pierwszej gry była ogromnym wyłączeniem.
Magic Survival Nezahtjevne igre ionh
Pierwsza gra utknęła na "i wyrosnąć z tego" Za każdym razem po wczytaniu po prostu przechodzi na czarny ekran Obrócono jasność do góry, aby zobaczyć, czy było tylko ciemno, ale nic nie było Edytuj . zbyt często
Święte koty. Jeśli podobało Ci się Archero, jest to dosłownie szczytowa forma tej gry. Jest w nim tak wiele do odblokowania i zrobienia, a poziom trudności jest całkiem przyzwoity. Ma minimalistyczną grafikę, więc jeśli to dla ciebie problem, no cóż. Uważam, że estetyka jest cudowna. Moją jedyną skargą na całą grę jest to, że wydają się być problemy z tłumaczeniem, ale to naprawdę drobna skarga i nie są nawet takie złe. Szczerze, pobierz to, zagraj