Post by sandvalredehua on Feb 24, 2022 12:06:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ DC Legends: Fight Superheroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DC Legends: Fight Superheroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neobmedzené mince ▞▞▞
▞▞▞ DC Legends: Fight Superheroes 2022 version ▞▞▞
Slušná tímová aréna, ktorá je určite P2W na vyšších úrovniach, ale poskytuje veľa šancí na zábavu a odomknutie klasických DC postáv. Poriadna hĺbka boja. Grafika, zvuk a podobne sú málo staré. Hral som túto hru dobrý rok, minul som trochu peňazí, keď som chcel, a nič neľutujem.
Keď hra skutočne funguje, je to veľmi príjemné. Vďaka nim je celkom fér zarábať nové postavy bez míňania, ale možno aj pár dolárov. Problém je, že 7 z 10 prípadov sa hra úplne nestiahne. Mám najrýchlejšie bezdrôtové peniaze, ktoré sa dajú kúpiť, a NIE! Takže sa pripravujem na odinštalovanie. Škoda, pekná hra.
Favorite Sports Team - Page 2 - Spam City - iOSGods
Len sa niekedy 6 alebo 7 krát za sebou ozve nesynchronizované.Keď sa dostanete na relatívne vysokú úroveň, v určitých aspektoch hry už nikdy nevyhráte. Niekedy tím, ktorý má o 5 000 bodov nižšiu silu, zabije celý váš tím bez toho, aby ste sa mohli otočiť.
Zábavná hra, skvelá grafika, ale je príliš drahá. Zdá sa, že AI hráči sa zrazu stanú super výkonnými uprostred boja a hra chce, aby ste míňali príliš veľa za príliš málo. Stále to nie je najhoršie.
Počas posledných 2 týždňov hra nechce robiť nič iné, len spadnúť. Táto technická podpora hier nikdy nebola dobrá a teraz je hrozná.
Jungle Marble Blast ง่ายๆ thie
Ak ste fanúšikom DC Comics, túto hru vrelo odporúčam. Ťahová strategická hra je veľmi zábavná a náročná a zároveň vytvára dokonalé súboje s nepriateľom. VEĽMI veľký zoznam na odomknutie a použitie a stále rastie. Teším sa na budúcnosť tejto hry!
Ak ste fanúšikom ťahových hier a DCU, toto je hra pre vás. Ponúka množstvo DC hrdinov, ako aj veľmi dobrú grafiku. Pre mňa je hra nudná a opakujúca sa. Jediná dobrá vec je, že pridali možnosť, ako to urýchliť.
dobrá hra..ale pomalá v boji..zaberie viac ako 30 ťahov v bojoch..robia z toho boj trochu nudný oveľa ťažšie pre nových hráčov...a veci, ktoré si musíte kúpiť, ak nemáte trpezlivosť s korytnačkou...to je dôvod, prečo 6 z 10
DC Legends: Fight Superheroes Игре улога nnc
Myslím si že super hra.
Mali by posilniť niektorých hrdinov (napríklad falsh) a znervózniť niektorých iných hrdinov alebo by mali vytvoriť ďalšiu silnejšiu formu, ktorú by ste mohli odomknúť, ale je to naozaj dobrá hra
Veľmi voľne hrať priateľsky, pravdepodobne jeden z najlepších. Množstvo ponúk alebo reklám na pozeranie, nikdy nevynútených, za danú menu a navyše máte veľa spôsobov, ako zarobiť hraním hry. Je potrebné postaviť veľa hrdinov a veľa práce. Moje jediné dva problémy sú, že vám dochádza energia príliš rýchlo na to, aby ste hrali veľa, a dobíjanie je trochu pomalé a chatovací systém/systém ligy potrebuje veľmi prepracovať, je to hrozné.
DC Legends: Fight Superheroes Nhập vai vgrq
zakaždým, keď hru aktualizujú, v skutočnosti sa zrúti *častejšie*... konkrétne na zariadeniach s Androidom.
Nemôže byť všetko v jednej zostave, neznášam používanie internetu na hranie hier, je to tu drahé. A samotná hra vyzerá skôr ako šach než skutočný Kombat. Každopádne to nie je také zlé, ale nie je to PvP, takže nevidím potrebu streamovať cez TCP/IP
Bola to veľká zábava, kým posledná aktualizácia ÚPLNE nezničila moju schopnosť dokonca sa prihlásiť do hry! Nie som jediný, kto má tento problém a jediná odpoveď, ktorú ja alebo ktokoľvek iný podľa komentárov dostáva, je vopred naprogramované „Na probléme pracujeme, prepáčte, prejdite na webovú stránku yada yada, kde nájdete riešenia, ktoré NEBUDÚ fungovať vyriešiť váš problém“! Tak smutné. Hľadal som zábavnú hru na superhrdinu, ktorá by nahradila Avengers Alliance, a na chvíľu to bolo ono. Blíži sa odinštalovanie tejto hry!!!
old edit : Túto hru hrám viac ako rok a nikdy som nemal žiadne problémy. Zrazu dostávam len „hra nie je synchronizovaná“ alebo nejakú hlúpu chybu. Hru už nie je možné načítať! Čo do pekla ppl. Odinštaloval som a znova nainštaloval hru bez pomoci? *Opätovná úprava: Ďakujem, sťahovanie vyriešilo moje problémy s hrou!
Len sa mi nepáči zrážka
Oveľa lepšie ako Marvel Strike Force
Nefunguje
Dobrý deň, chcel som len povedať, že túto hru milujem a je naozaj zábavná. Ale vaše reklamy sú mimo kontroly. Teraz, keď pozerám reklamu a keď stlačím tlačidlo ukončenia, stiahne sa reklama do môjho telefónu na pozadí. To sa mi nepáči. prosím opravte ďakujem.
Široký zoznam takmer každej postavy DC, ktorú môžete pomenovať, a každý mesiac pribúdajú ďalšie. Veľa šťastia pri ich odomykaní. Získajte dostatok energie každý deň na vykonanie 30-40 POKUSOV uzlov kampane za deň (za predpokladu, že nikdy neplytváte energiou a robíte len tie najlacnejšie uzly). Ale denná výzva chce, aby ste urobili 50 útokov, z ktorých 30 by malo byť „hrdinských“ uzlov, ktoré stoja dvojnásobok energie ako normálny uzol. A pomocou toho istého tábora. ENRGY v udalostiach odomknutia Toon sa nepočíta. Určite si pozri reklamy
Po niekoľkých dňoch hrania tejto hry som si myslel, že je to skvelá hra, ale teraz som zistil, že čím ďalej, tým viac peňazí musíte minúť, je to hra za peniaze, ktorú nikdy neprekonáte. do určitého bodu, pokiaľ nerozdelíte veľa skutočných peňazí, čo ja neurobím! Odinštaloval ho.
Táto hra ma naozaj nezaujímala. Len ďalší zoradený tím, ťahový bojovník, ale s témou DC. Na tom samo osebe nie je nič zlé, ale s toľkými a mnohými hrami presne ako je táto, vzhľadom na predmet som dúfal, že to bude odpoveď DC na hru Marvel's Future Fight. Bohužiaľ, opäť raz, Marvel to robí lepšie. Ak máte radi DC a ťahové bitky, potom je táto hra pre vás. Ak sa chystáte stiahnuť túto nádej na „DC Future Fight“, jednoducho to nerobte. Tiež sa neustále vyskytujú problémy s načítaním. Očakávajte, že často uvidíte obrazovku načítania titulu, pretože tam vás zvyčajne vráti, keď sa v hre vyskytne problém.
Najväčšia DC hra všetkých čias bola jednou z mojich najobľúbenejších hier všetkých čias! V hre sa však vyskytli veľké chyby. Bolo však úžasné vidieť, ako hrdinovia a darebáci z vesmíru DC ožívajú.
Mna to bavi
Táto hra je skutočne úžasná, pretože si môžete vybrať svoje vlastné tímy superhrdinov a navyše môžete hrať aj za DC darebákov. Zvyšovanie úrovne je úžasné, pretože si môžete vybudovať svojich superhrdinov alebo darebákov a upgradovať rôzne útoky a zmeniť spôsob, akým môže vaša postava vyzerať. Skvelá voľba pre niekoho, kto je fanúšikom superhrdinov DC.
DC Legends: Fight Superheroes Szerepjátékok gyy
Build an epic roster of DC super heroes and villains and get ready for battle! INJUSTICE: GODS AMONG US is a free-to-play collectible card game where you
2021062843028.xml - Daily Movies Hub
Parada len tam chyba par charakterov
Pls nerf super man zober od neho jeho poškodenie imunitnej rudy urob len na jeden úder nie je rovnováha v hre je mocná
Milujem ❤ túto hru 🎮 Dávam jej 5 hviezdičiek, pretože ak to hráte iba 1 deň, ste už závislý, tak by som jej dal 5 hviezdičiek podľa môjho výberu, veľmi zábavná hra, milujem ju toľko, toľko bezplatných odmien každý deň a tiež DC je veľmi dobrý komiks. je také ľahké získať veľmi výkonnú a skvelú hru! Za deň dostanete toľko vecí, táto hra je smiešna, je taká návyková a veľmi zábavná. Myslím si, že táto aplikácia stojí za to, aby ste si vyčlenili 1 hodinu dňa a navyše by ste mohli byť v aliancii s ľuďmi, ktorých poznáte, ktorí to hrajú.